Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα

Κρήτη
Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του

Με 7 συνεργαζόμενα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 περιζήτητα bachelors και masters και περισσότερες από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Επιπλέον, αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων [Compostella Group of Universities].

Με περισσότερα από 37 χρόνια ιστορίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή στην Ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους γονείς τους.  Θέτει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του την παροχή πανεπιστημιακών σπουδών αριστείας, με όραμά του τη διαμόρφωση ενός τοπίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, όμοιου με εκείνου των καλύτερων Πανεπιστημίων του εξωτερικού.  

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που εμπιστεύονται με αποκλειστικές συνεργασίες 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια.  Η εμπιστοσύνη 7 Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων παγκοσμίου φήμης, σε συνδυασμό με την ηγετική θέση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών και δημιουργούν νέα δεδομένα στην ελληνική ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση.  

Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει – αποκλειστικά στην Ελλάδα -  περιζήτητα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με τα 7 παρακάτω διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια:  

  • University of London: με ιστορία 3 αιώνων (ιδρυθέν το 1836) και έδρα την καρδιά του Λονδίνου, το University of London συγκαταλέγεται στα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου. Έχει χαρακτηριστεί και ως το Πανεπιστήμιο των μεγάλων ηγετών, αφού μεταξύ των διάσημων αποφοίτων του, συγκαταλέγονται οι: Μαχάτμα Γκάντι, Νέλσον Μαντέλα, Τζων Κένεντυ, Τόμας Χάρντυ, Αλεξάντερ Φλέμινγκ, Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, ενώ 74 Νομπελίστες και 52 Πρόεδροι/Πρωθυπουργοί έχουν φοιτήσει συνολικά εκεί. Πρόκειται για μια Πανεπιστημιακή Ομοσπονδία, που περιλαμβάνει 17 Κολλέγια και 10 Ερευνητικά Ινστιτούτα, μεταξύ των οποίων τα παγκοσμίου φήμης: London School of Economics (LSE), London Business School, Queen Mary University, King’s College London και University College London (UCL).
  • Oxford Brookes University: με έδρα την Οξφόρδη – την παγκόσμια μητρόπολη των πανεπιστημιακών σπουδών – και ιστορία μεγαλύτερη των 150 ετών, το Oxford Brookes University κατέχει στο Διεθνή Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων (QS Ranking 2019) τη 2η θέση στη Μ. Βρετανία και την 9η στον κόσμο, στο επιστημονικό πεδίο του Τουρισμού. Επίσης, φημίζεται για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του, καθώς το 95% αυτών ξεκινούν να εργάζονται πάνω στο γνωστικό τους αντικείμενο εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους.
  • Solent University: με έδρα το Southampton της Μ. Βρετανίας, αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές Ναυτιλίας. Διαθέτει τη διεθνούς φήμης Warsash School of Maritime Science and Engineering, μία από τις κορυφαίες σχολές ναυτικής εκπαίδευσης στον κόσμο με ιστορία μεγαλύτερη των 70 ετών, σε αποκλειστική συνεργασία με την οποία το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προχώρησε στην ίδρυση της Ναυτικής του Ακαδημίας στον Πειραιά, η οποία σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Ναυτικής και Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης στη Ν. Ευρώπη.
  • Ecole hôtelière de Lausanne: πρόκειται για τη Νο1 Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο, βάσει του Διεθνούς Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων (QS Ranking 2019). Εδρεύει στη Λωζάνη της Ελβετίας, διαθέτει 125 χρόνια ηγετικής πορείας και αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην ξενοδοχειακή εκπαίδευση, καθώς και τη βασική δεξαμενή στελεχών των κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.
  • University of East London: με ιστορία από το 1898 και τρία υπερσύγχρονα campus στην καρδιά του Ανατολικού Λονδίνου, το University of East London ξεχωρίζει ως ένα κορυφαίο σύγχρονο διεθνές Πανεπιστήμιο, το οποίο διαρκώς πρωτοπορεί.
  • Queen Margaret University: με έδρα το Εδιμβούργο της Σκωτίας και μια μεγάλη ιστορία επιτευγμάτων και προόδου για πάνω από έναν αιώνα, το Queen Margaret University ξεχωρίζει για τα υψηλά ιδανικά του και τη διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του τα επιστημονικά πεδία της υγείας και αποκατάστασης, καθώς και του πολιτισμού.
  • University of Portsmouth: με ιστορία από το 1869, το Πανεπιστήμιο του Portsmouth βρίσκεται ανάμεσα στα 400 καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο, ενώ στη Μ. Βρετανία αξιολογήθηκε ως το πιο σύγχρονο πανεπιστήμιο από τους Times (Higher Education World University Rankings).

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Αξίζεις τη διαφορά.

Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Κρήτη | Ρόδο | Λάρισα

Περισσότερα στο mitropolitiko.edu.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News