Αίγιο: Στην Ψυχιατρική ο 28χρονος - Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την παράσυρση γιαγιάς και εγγονιού

Ελλάδα
Αίγιο: Στην Ψυχιατρική ο 28χρονος - Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την παράσυρση γιαγιάς και εγγονιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκτονικές τάσεις είχε ο 28χρονος, αφότου σκότωσε τη γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο

«Συγγνώμη» ζήτησε ο 28χρονος που παρέσυρε την 67χρονη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της στο Αίγιο, με το δικηγόρο του να κάνει λόγο για αυτοκτονικές τάσεις.

Για το λόγο αυτό, ο 28χρονος εξετάστηκε τη Δευτέρα από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και το βράδυ της Τρίτης εισήχθη ψυχιατρική κλινική Πεντέλης.

«Πριν από όλα να πούμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων και τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου. Να μεταφέρω μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια των θυμάτων, που προφανώς δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει ο εντολέας μου. Είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών» είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο συνήγορος του 28χρονου  διέψευσε ότι ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. «Υπέστη ψυχολογικό σοκ, είχε κρίση πανικού. Είναι ανακριβές ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο δράστης δεν έχει ακόμα συλληφθεί ακόμα είπε: «Η δικογραφία δεν έχει φτάσει στην εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιώς και δεν έχει ασκηθεί δίωξη [Δεν έχει τύχει κάποιας ευνοϊκής μεταχείρισης» επισήμανε.

«Δεν προσπάθησα να διαφύγω»

Ο 28χρονος οδηγός δήλωσε πως βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Όπως τονίζει ο ίδιος, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έφυγε από το σημείο και έπεσε στη θάλασσα του διπλανού χωριού όχι για να κρυφτεί σε βάρκα, αλλά για να αυτοκτονήσει.

«Ζητώ συγγνώμη, δηλώνω τη βαθιά μου οδύνη και συντριβή. Η συγγνώμη μου δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο. Θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων, γι’ αυτό και έπεσα στη θάλασσα μετά το δυστύχημα, για να πνιγώ», φέρεται να είπε. Αυτά τουλάχιστον μετέφερε στο Open Tv ο δικηγόρος του οδηγού και σημείωσε πως όλα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα για το θέμα, περί διαφυγής του πελάτη του, είναι εκτός λογικής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 28χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και επισκέπτεται καθημερινά ψυχιάτρους.

Το πρόσωπο - κλειδί

Στο μεταξύ, η 20χρονη συνοδηγός στη μοιραία BMW θεωρείται πρόσωπο-κλειδί, αφού είδε τι συνέβη. Η ίδια δήλωσε πως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, λιποθύμησε, ενώ ο 28χρονος, κατά την κατάθεσή της, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News