default-image

Λαμία: Επιχείρησε να σφάξει τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια περαστικών

Ελλάδα
Λαμία: Επιχείρησε να σφάξει τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια περαστικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη αγριότητα - Σε κεντρικό σημείο και μπροστά στα μάτια περαστικών επιχείρησε να την σφάξει, τραυματίζοντάς την – Από θαύμα το ξυράφι δεν… βρήκε την καρωτίδα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Λαμία, μέρα μεσημέρι και σε κεντρικό σημείο, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα του με ξυράφι και επιχείρησε να τη σφάξει τραυματίζοντάς την.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι, που σύμφωνα με το lamiareport.gr, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Τσακώθηκαν και σήμερα σε κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην πλατεία Πάρκου, όπου ο καβγάς κατέληξε στο άγριο μαχαίρωμα της 43χρονης γυναίκας.

Ειδικότερα, γύρω στις 3 το απόγευμα το ζευγάρι που έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά, τσακώθηκε μέσα στην πλατεία και η γυναίκα θέλησε να φύγει.

Τότε ο αλλοδαπός σύντροφός της που είναι γνωστός στα στέκια, πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού, ήρθε από πίσω και με ένα σπασμένο ξυραφάκι, κατάφερε στην άτυχη γυναίκα τουλάχιστον δύο βαθιές ξυραφιές στο πρόσωπο.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τη βρήκε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε, οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχανε πάρα πολύ αίμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News