Θρήνος για τη Ναταλί Κρίστοφερ - Η απώλειά της έχει συγκλονίσει τους φίλους της

Ελλάδα
Θρήνος για τη Ναταλί Κρίστοφερ - Η απώλειά της έχει συγκλονίσει τους φίλους της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι της άτυχης βιολόγου, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, από τον αδόκητο χαμό της

Η Ναταλί Κρίστοφερ, που εντοπίστηκε νεκρή στην Ικαρία, ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή, λάτρευε τη φύση και ήταν πηγή έμπνευσης για όλους γύρω της. Μέσα από την αστρονομία και το τρέξιμο προσπαθούσε να περάσει μηνύματα ειρήνης.

Για να τους ενώσει, μάλιστα, εγκαινίασε την πρωτοβουλία Cyprus Girls Can. Η καμπάνια «Cyprus Girls Can» ενθαρρύνει κορίτσια και γυναίκες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων σε όλη την Κύπρο να εμπλακούν με την άθληση.

Η Βρετανίδα αστροφυσικός, σύμφωνα με το ethnos.gr, για τις γυναίκες της Κύπρου ήταν ένα φωτεινό άστρο που εξέπεμπε αστείρευτη ενέργεια. Με το χαμόγελό της κέρδιζε τους πάντες.

Στο σημείο των ερευνών όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν και ο σύντροφός της. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παρακολουθούσε τις τραγικές εξελίξεις. Με δύναμη ψυχής ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στις έρευνες με ένα συγκλονιστικό μήνυμα. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ», ανέφερε ο σύντροφός της μόλις ενημερώθηκε ότι η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Συντετριμμένοι οι φίλοι της αστροφυσικού

Μιλώντας στο OPEN η φίλη της, Σάσκια Κωνσταντίνου, αναφέρει: «Πέθανε κάνοντας κάτι που αγαπούσε. Ζούσε στο μέγιστο κάθε στιγμή. Ήταν ένας ζεστός, ευγενικός και αγαπητός άνθρωπος. Ήταν γνωστή για την εκπληκτική της δουλειά στο να καταφέρνει να ενώνει τον κόσμο. Θέλω να σκέφτομαι ότι θα είναι ένα αστέρι σε έναν τεράστιο γαλαξία, λαμπερό και φωτεινό», σημειώνει. Η απώλειά της έχει συγκλονίσει τους αγαπημένους της.

Μηνύματα αποχαιρετισμού έχουν κατακλύσει τη σελίδα της στο facebook. «Ήσουν μία μαχήτρια με τη θερμότερη καρδιά, ένα υπέροχο άτομο και μία σπουδαία επιστήμονας, θα μας λείψεις πάρα πολύ». «Και τώρα με ποιον θα αλλάξω τον κόσμο; Με ποιον θα τριγυρίζω τα σχολεία να λέω στα κορίτσια της Κύπρου πως μπορούν; Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», είναι μερικά από τα μηνύματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News