Ικαρία: Silver alert για την Νάταλι - Τι λέει συγκλονισμένη η αδερφή της

Ελλάδα
Ικαρία: Silver alert για την Νάταλι - Τι λέει συγκλονισμένη η αδερφή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δωμάτιο της Νάταλι βρέθηκαν κηλίδες αίματος

 Άφαντη παραμένει Βρετανίδα Αστροφυσικός που «χάθηκε» στην Ικαρία για την οποία εκδόθηκε και silver alwert. Πρόκειται για την Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία φορούσε ανοιχτόχρωμα ρούχα και αθλητικά παπούτσια τη Δευτέρα 5 Αυγούστου όταν πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ.Στο Open και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησε η αδελφή της 35χρονης αστροφυσικού, ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να απευθυνθεί στις Αρχές.

Τι λέει η αδερφή της Νάταλι

Η αδελφή της μίλησε στο Open και έδωσε το δικό της μήνυμα.  «Δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να είναι η αδελφή μου. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους φίλους της που είναι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ενημερώνομαι διαρκώς για την πορεία των ερευνών. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στο βίντεο εμφανίζεται η Νάταλι Κρίστοφερ, που αγνοείται στην Ικαρία, να συμμετέχει σε ένα πρότζεκτ αστρονομίας για την παγκόσμια ειρήνη. «Να διαλύσουμε αυτόν τον μύθο "αυτοί και εμείς"», λέει η ίδια. Φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ικαρίας λίγες ώρες προτού εξαφανιστεί. Η υπόθεση της Βρετανίδας αστροφυσικού είναι ένα θρίλερ για γερά νεύρα με τους αστυνομικούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το μεσημέρι σε μαξιλάρι του κρεβατιού στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο της στο νησί βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Ο σύντροφός της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το αίμα είναι δικό της και ότι το βράδυ πριν χαθεί εμφάνισε ρινορραγία. Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος ανέφερε: «Το πρωί όταν η καμαριέρα πήγε να δώσει τα πρωινά δεν έπεσε στην αντίληψή της αίματα και στίγματα και τα λοιπά. Ένα ωραίο ζευγαράκι. Δεν μας κίνησε κάτι το περίεργο. "Θα αργήσω λίγο να γυρίσω. Μην ανησυχείς". Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε. Έτρεχε σαν τρελός να ψάξει να την βρει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News