Εξαφάνιση Βρετανίδας Αστροφυσικού στην Ικαρία: Τι αποκάλυψε ο ξενοδόχος και η καμαριέρα

Ελλάδα
Εξαφάνιση Βρετανίδας Αστροφυσικού στην Ικαρία: Τι αποκάλυψε ο ξενοδόχος και η καμαριέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την εξαφάνιση της Βρετανίδας Αστροφυσικού

Αποκλειστικά στο Sigmalive μίλησε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία, στο οποίο διέμενε η 35χρονη Αγγλοκύπρια που αγνοείται από χθες το πρωί.

Ο Θεοδωρής Θεοδωράκης, μιλώντας στο Sigmalive, έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, για τη μυστήρια εξαφάνιση της 35χρονης Αγγλοκύπριας, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, στο νησί της Ικαρίας.

Ερωτηθείς εάν όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον Ε/κ σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής:

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία».

Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου  στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία:

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News