Εξαφάνιση Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σεντόνι

Ελλάδα
Εξαφάνιση Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σεντόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα

Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο σεντόνι που σκέπαζε το κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου έμενε η 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός με τον Κύπριο σύντροφό της, με τις έρευνες της αστυνομίας να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Το αίμα, σύμφωνα με το iefimerida.gr, μπορεί να προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει είναι οι αρχές να εξακριβώσουν αν πρόκειται όντως για κάτι τέτοιο ή αν το αίμα προέρχεται από κάποιο χτύπημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Ο ξενοδόχος επιβεβαίωσε ότι στο σεντόνι υπήρχε αίμα: «Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Ήταν λίγες σταγόνες πάνω στο κρεβάτι. Εκτιμώ ότι θα άνοιξε η μύτη της κοπέλας, αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία».

Μεταξύ των πρώτων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από το δωμάτιο και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι και το σεντόνι με τις κηλίδες αίματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News