Παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο ποδηλάτη στη Σαλαμίνα: «Να βρεθεί η γυναίκα που με παράτησε»

Ελλάδα
Παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο ποδηλάτη στη Σαλαμίνα: «Να βρεθεί η γυναίκα που με παράτησε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 14χρονος Λευτέρης φέρει τραύματα και η οικογένειά του κάνει έκκληση να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός

Με θράσος και δίχως να σκεφτεί τις επιπτώσεις, ένας οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε παιδί που βρισκόταν πάνω σε ποδήλατο, στην περιοχή Παλούκια της Σαλαμίνας.

Ο Λευτέρης, το θύμα του τροχαίου ατυχήματος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του STAR για το περιστατικό ζητώντας να βρεθεί άμεσα ο ένοχος: «Να βρεθεί αυτή η γυναίκα γιατί άνθρωπο δε μπορώ να την πω από τη στιγμή που με παράτησε», τονίζει ο νεαρός με κολάρο, ράμματα και εγκαύματα στα χέρια.

Το απόγευμα της Τετάρτης πήρε το ποδήλατό του για να πάει στο περίπτερο. Στην οδό Καραϊσκάκη και ενώ η ορατότητα ήταν περιορισμένη, μάρτυρες αναφέρουν πως ένα λευκό αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον ανήλικο ποδηλάτη.

«Είδαμε το παιδί σε αυτό το σημείο πεσμένο δε μπορούσε να κουνηθεί, εδώ είναι το αίμα του παιδιού το ποδήλατο εκεί... ο κόσμος είπε ότι ήταν μια ξανθιά γυναικά η οποία βγήκε είδε ότι συγκεντρώθηκε κόσμος κι έφυγε. Έχουμε υλικό από κάμερες» εξομολογείται ο πατέρας του Λευτέρη, Στυλιανός Σούρας.

Οι γονείς του Λευτέρη που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο γιο τους, με τον άνθρωπο που τραυμάτισε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Γι’ αυτό το λόγο, οι γονείς κάνουν έκκληση να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε το γιο του.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News