default-image

Μπασκέτα καταπλάκωσε και σκότωσε 19χρονο στη Χίο - Συνελήφθη ο Δήμαρχος

Ελλάδα
Μπασκέτα καταπλάκωσε και σκότωσε 19χρονο στη Χίο - Συνελήφθη ο Δήμαρχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για 19χρονο νεαρό

Tραγικός θάνατος για 19χρονο νεαρό από το Μαρούσι Αττικής που βρισκόταν για διακοπές στη Χίο, όταν πάνω σε παιχνίδι μπάσκετ στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άτυχο νεαρό, ο οποίος με τη σειρά του σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Σύμφωνα με το ethnos.gr παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου αλλά και των ιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος προσήλθε αυτόβουλα στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου, προκειμένου να βοηθήσει στη διερεύνηση του συμβάντος αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Σημειώνεται, ότι η μπασκέτα, που είχε τοποθετηθεί στο γήπεδο πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια.

Όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το politischios.gr η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου και καθόλου κάτι που οδήγησε στην πτώση της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News