default-image

Ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες που επέστρεψαν με πλοίο στον Πειραιά

Ελλάδα
Ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες που επέστρεψαν με πλοίο στον Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μηχανική βλάβη ανέτρεψε τα σχέδια των επιβατών

Tο πλοίο Blue Star Naxos, στο οποίο επέβαιναν 1.365 επιβάτες επέστρεψε στον Πειραιά λόγω μηχανικής βλάβης.

Το πλοίο έφυγε το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά και είχε προορισμό τα εξής νησιά: Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Κατάπολα. Όμως, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη και επέστρεψε στον Πειραιά.

Στο πλοίο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, επέβαιναν 1.365 άτομα, που είχαν προγραμματίσει να ξεκινήσουν από τώρα τις διακοπές τους.

Πάντως, το πλοίο έφτασε στον Πειραιά λίγο μετά τις 12:30. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η εταιρεία έχει ενημερώσει τους επιβάτες ότι μπορούν να μείνουν στο πλοίο μέχρι τις 19:00 που φεύγει το επόμενο δρομολόγιο. Σύμφωνα με το ethnos.gr οι επιβάτες θα προωθηθούν κανονικά στους προορισμούς τους. 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR NAXOS” στον Πειραιά

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR NAXOS” Ν.Π. 11014 ότι το εν λόγω πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή δυτικά ν. Κύθνου.

Το Ε/Γ-Ο/Γ, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι - Κατάπολα Αμοργού, επέστρεψε στον λιμένα Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια 1.365 επιβάτες, 172 οχήματα, 3 φορτηγά και 38 δίκυκλα.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “BLUE STAR NAXOS” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News