Η εταιρεία «We do local» παρουσίασε το καινοτόμο σήμα της στη Λέσβο

Ελλάδα
Η εταιρεία «We do local» παρουσίασε το καινοτόμο σήμα της στη Λέσβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καινοτόμο brand φιλοξενία «We do local»... ταξίδεψε στη Λέσβο

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 η εταιρεία We do local παρευρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα τη «Σημασία της πιστοποίησης των τουριστικών καταλυμάτων και την υπεραξία που δίνουν στο τουριστικό προϊόν» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Akti Hotel”, στο Μόλυβο Μυτιλήνης, με ιδιοκτήτρια την κα Δήμητρα Βατή προκειμένου να παρουσιάσει το καινοτόμο αυτό σήμα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο συμβάλει στη στήριξη και την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της τοπικής κουλτούρας και το πως μπορούν να ενσωματωθούν στο προσφερόμενο τουριστικό προϊόν κάθε τόπου αλλά και να πιστοποιηθούν προσδίδοντας υπεραξία στην τουριστική επιχείρηση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ντόπιοι επιχειρηματίες από τον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του σήματος We do local και τον τρόπο απόκτησής του αλλά και για τις πιστοποιήσεις που υλοποιεί η εταιρεία TUV Austria Hellas.

Ακόμη, στην εσπερίδα αυτή παρευρέθηκε ο κος Δημήτρης Γραμματής, διευθυντής του παραρτήματος Αιγαίου της εταιρείας TUV Austria Hellas, η οποία συνεργάζεται και συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του σήματος We do local, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η επιλογή του προορισμού, ο πολιτισμός και η ιστορία του, η γαστρονομία του, το κατάλυμα που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και η πιστοποίησή του είναι οι άμεσες προτεραιότητες των καταναλωτών».

Ένα καινοτόμο brand φιλοξενίας

Το We do local είναι ένα καινοτόμο brand φιλοξενίας που ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις (Τοπικότητας, Αυθεντικότητας, Νέων Εμπειριών & Γαστρονομίας). Απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις δίνοντας τους τις κατάλληλες κατευθύνσεις και προϋποθέσεις για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες παγκόσμιες τάσεις.

Το We do local είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από δεκαπέντε σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Κρήτης και δύο της Χαλκιδικής, σε συνεργασία με τους φορείς πιστοποίησης Cosmocert, TUV Austria Hellas, TUV Hellas & Letrina SA και τη Local Food Experts sce. Έως σήμερα διαθέτει 39 Πιστοποιημένα Μέλη, 29 ξενοδοχειακές μονάδες και 10 πλοία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News