Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: Τα βίντεο «είπαν» την αλήθεια

Ελλάδα
Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: Τα βίντεο «είπαν» την αλήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συνέβη με τη 19χρονη και τους 12 Ισραηλινούς;

Με χειροπέδες κατέληξε τελικά η 19χρονη Βρετανίδα η οποία είχε καταγγείλει βιασμό της από 12 νεαρούς Ισραηλινούς.

Η 19χρονη σε νέα κατάθεση της παραδέχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός και πως έκανε συναινετικό sex με κάποιους από τους Ισραηλινούς.

Πριν δύο μέρες είχαν αφεθεί οι 5 από τους 12 Ισραηλινούς που είχαν συλληφθεί, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόντουσαν καν στο δωμάτιο που έγινε ο υποτιθέμενος βιασμός, ενώ σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι υπόλοιπου επτά και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο Ισραήλ.

Η 19χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έκανε ψευδή καταγγελία, αφού υπήρχαν βίντεο που έδειχαν ότι δεν υπήρξε βιασμός ενώ η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία για να εισπράξει ασφάλεια.

Ο δικηγόρος των Ισραηλινών ανέφερε πως η 19χρονη εργαζόταν στο ξενοδοχείο που έγινε το περιστατικό και «επέλεγε» άντρες με τους οποίους πήγαινε στο δωμάτιο της.

Η 19χρονη στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει όταν της παρουσιάστηκαν τα στοιχεία που διέψευδαν τους ισχυρισμούς της, ανέφερε πως συμφώνησε να κάνει sex με τους 4 Ισραηλινούς, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι οι άλλοι βιντεογραφούσαν τότε εξοργίστηκε και αποφάσισε να τους καταγγείλει για βιασμό.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News