Ελλάδα

Περιστέρι - στοιχεία σοκ: Ο δολοφόνος έσπασε το όπλο στο κεφάλι του θύματος

Η σύζυγος του 25χρονου κατέθεσε ότι οικονομικά τους στήριζαν οι γονείς τους

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι και το μένος του δολοφόνου για το 25χρονο θύμα.

«Χτύπησε τουλάχιστον… 15 φορές το θύμα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα το έβριζε. Το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και o γεμιστήρας. Και όλα αυτά ενώ είχε πυροβολήσει τρεις φορές το θύμα, που ήταν αιμόφυρτο», αναφέρουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αναλύοντας το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες στον κύκλο με τον οποίο σχετιζόταν ο 25χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής μέσω ανάσυρσης δεδομένων από το κινητό του, ενώ «φως» πρόκειται να ρίξουν οι καταθέσεις φίλων και συγγενών.

Παράλληλα, οι έρευνες στρέφονται σ’ αυτό τον «φίλο» που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα λίγο πριν την εκτέλεσή του.

«Αν ο “φίλος” δεν είναι αυτός που έστησε το ραντεβού της εκτέλεσης, θα μπορούσε να εμφανιστεί για να διευκρινίσει τι έχει συμβεί και τι συζητούσε με το θύμα λίγο πριν τη δολοφονία του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Πάντως, την Παρασκευή κατέθεσε η σύζυγος του 25χρονου που τόνισε ότι δε γνώρισε τις δραστηριότητες του θύματος και ανέφερε ότι εκείνος ήταν άνεργος και τους συντηρούσαν οικονομικά οι γονείς τους.

Σύμφωνα με το cnn.gr, ο οικονομικός αυτός βιοπορισμός του ζευγαριού ερευνάται, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 25χρονος εμπλεκόταν σε παράνομη διακίνηση μεταναστών ή και ναρκωτικών. Γι’ αυτό το λόγο έγινε αίτημα στην INTERPOL προκειμένου να διαπιστωθεί αν το θύμα είχε ποινικό παρελθόν.

Η γυναίκα του θύματος αποκάλυψε πως είναι 4 μηνών έγκυος.

Σχόλια