Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία σε καφετέρια

Ελλάδα
Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία σε καφετέρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένοι και πανικοβλημένοι οι θαμώνες της καφετέριας, τρέχουν για να σωθούν

Τις στιγμές πανικού που επικράτησαν στο Περιστέρι, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη στυγνή δολοφονία του 25χρονου στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη, κατέγραψε κάμερα σε ένα βίντεο – ντοκουμέντο που προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Θαμώνες προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ άλλοι τρέχουν, εγκαταλείπουν το σημείο από φόβο για να σωθούν. Ο τρόμος έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Υπάρχουν και άλλοι που βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι συμβαίνει στην ήσυχη γειτονιά του Περιστερίου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η ώρα είναι περίπου 20:00 όταν ο δράστης σηκώνει το όπλο και μετατρέπει τον καφέ σε θρίλερ… Πυροβολεί το θύμα τρεις φορές και φωνάζει στους θαμώνες «μη φοβηθείτε».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δολοφόνος αρχίζει να χτυπά τον 25χρονο παρά τις σφαίρες που έχει ήδη ρίξει. Μάλιστα, από το μένος του ο γεμιστήρας του όπλου πέφτει στο πάτωμα.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης δεν προσπάθησε να κρυφτεί: δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, παρά μόνο φορούσε γυαλιά ηλίου κάνοντας το έργο της αστυνομίας πολύ εύκολο.

Οι κάμερες της καφετέριας στο Περιστέρι έχουν καταγράψει τα πάντα, συνεπώς οι Αρχές γνωρίζουν -με εξαίρεση τα γυαλιά- το πώς είναι ο άνδρας. Υπάρχουν πληροφορίες πως τα χαρακτηριστικά του είναι περισσότερο «ευρωπαϊκά».

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News