Περιστέρι: Ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας σε καφετέρια

Ελλάδα
Περιστέρι: Ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας σε καφετέρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταυτοποιήθηκε το θύμα - Πρόκειται για έναν 25χρονο Τούρκο

Από ανατροπή σε ανατροπή η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας ενός άντρα σε καφετέρια που ανήκει στον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη το απόγευμα της Τετάρτης. Μία υπόθεση που παίρνει… κινηματογραφική τροπή.

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του θύματος δείχνουν ότι επρόκειτο για έναν 25χρονο Τούρκο κουρδικής καταγωγής, ενώ ανατροπή υπάρχει και στην ταυτοποίηση του δράστη. Όπως αποκαλύπτεται, ο δολοφόνος δεν είναι ο άντρας που καθόταν μαζί με το θύμα στην καφετέρια, αλλά ένα άλλο άτομο που μπήκε στο μαγαζί και εκτέλεσε τον 25χρονο λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του πρώτου.

Σύμφωνα με το skai.gr, το σκηνικό παραπέμπει σε ενέδρα θανάτου χωρίς να είναι γνωστό το κίνητρο των δραστών. Τα επικρατέστερα σενάρια πάντως είναι αυτό της διακίνησης παράνομων μεταναστών ή της έκδοσης πλαστών εγγράφων.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, πριν τη δολοφονία είχε προηγηθεί διάλογος μεταξύ των ανδρών. Ο πρώτος φέρεται να προσπάθησε να καθησυχάσει το θύμα λέγοντάς του «μη φοβάσαι, μη φοβάσαι», ενώ χαρακτηριστικό της μανίας του δράστη ήταν το γεγονός ότι αφού πυροβόλησε τον 25χρονο τρεις με τέσσερις φορές, του έπεσε η γεμιστήρα του όπλου στο έδαφος και στη συνέχεια μπήκε μέσα στην καφετέρια χτυπώντας τον με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι ενώ κείτονταν αναίσθητος.

Πάντως, επειδή οι δύο δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και αναζητούνται από τις Αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News