Φρίκη στο Αγρίνιο: Εξέδιδε την 15χρονη κόρη του έναντι αμοιβής

Ελλάδα
Φρίκη στο Αγρίνιο: Εξέδιδε την 15χρονη κόρη του έναντι αμοιβής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο συλλήψεις και μία υπόθεση ασέλγειας και μαστροπείας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο

Μουδιασμένη είναι η κοινή γνώμη στο Αγρίνιο από την υπόθεση μαστροπείας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και τάραξε τα νερά της τοπικής κοινωνίας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ένας 57χρονος και ένας 53χρονος οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία και ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος πατέρας φέρεται να εξέδιδε την 15χρονη κόρη του στον 53χρονο γνωστό του έναντι αμοιβής. Η ασέλγεια γινόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το agrinionews.gr, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους προχώρησαν στις συλλήψεις των δύο αντρών εις βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Το κουβάρι, πάντως, άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελίες περίοικων που θεώρησαν ύποπτες τις επισκέψεις του πατέρα και της κόρης στο κατάστημα του 53χρονου και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Οι δύο άνδρες πάντως φέρεται να αρνούνται  τις κατηγορίες, η μητέρα της 15χρονης δήλωσε άγνοια ενώ το κορίτσι θα εξεταστεί από γιατρούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News