Σεισμός στην Αθήνα: Τηλεοπτικός καβγάς Λέκκα - Τσελέντη

Ελλάδα
Σεισμός στην Αθήνα: Τηλεοπτικός καβγάς Λέκκα - Τσελέντη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εμφύλιος» στους κύκλους των σεισμολόγων, με αφορμή τον σεισμό της Παρασκευής

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας) εξαπέλυσε το Σάββατο ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου καθηγητής Άκης Τσελέντης, αναφορικά με τη διαχείριση του σεισμού που έπληξε την Αττική, με επίκεντρο τη Μαγούλα. «Αν δεν ήταν ο [υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης] Χρυσοχοΐδης τα πράγματα θα ήταν βαριά. Ο ΟΑΣΠ δεν έπαιξε το ρόλο του», υποστήριξε το πρωί ο καθηγητής.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν κλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην συνεδρίαση της επιτροπής εκτίμησης σεισμικής επικινδυνότητας, παρότι είναι Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, επειδή «δεν είναι αυλοκόλακας» σαν κάποιους – δεν τους κατονόμασε – που «προσπαθούν να διατηρήσουν τις θέσεις τους».

Όπως είπε ο καθηγητής Τσελέντης από την Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικής Επικινδυνότητας τον είχε αποκλείσει ο κ. Σπίρτζης, αλλά χθες έπρεπε να είχε κληθεί. «Ο μόνος που με πήρε τηλέφωνο χθες για να ενημερωθεί ήταν ο κ. [Αντώνης] Σαμαράς», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News