default-image

14.000 κεραυνούς «έφερε» ο «Αντίνοος»

Ελλάδα
14.000 κεραυνούς «έφερε» ο «Αντίνοος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγίδες, κεραυνοί και βροχοπτώσεις στα μέσα Ιουλίου

Ο «Αντίνοος» έφερε πάνω από 14.000 κεραυνούς χθες στη Δυτική Ελλάδα. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σημειώθηκαν χθες στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Στερεά και  τη Θεσσαλία. Σφοδρές καταιγίδες έφερε ο «Αντίνοος» στο Ιόνιο και μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας χθες Τρίτη 16/07. Τα ισχυρότερα φαινόμενα και τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στο Νότιο Ιόνιο, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο, όπως φαίνεται και στο πίνακα που παρουσιάζει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr

Πρόγωνση για Τετάρτη Τετάρτη

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια με εξασθένηση από τα δυτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση Πέμπτη 18/7

Στην Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News