Οργή για το Γερμανό αξιωματούχο που ποζάρει δίπλα σε βετεράνο της Βέρμαχτ

Κρήτη
Οργή για το Γερμανό αξιωματούχο που ποζάρει δίπλα σε βετεράνο της Βέρμαχτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαίσχυντη τελετή μνήμης των βετεράνων της 1ης Ορεινής Μεραρχίας Καταδρομών

Oργισμένη αντίδραση του μέλους του διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου οργάνου για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων Αριστομένη Συγγελάκη καθώς όπως αναφέρει, ανώτατος αξιωματούχος της Γερμανίας φωτογραφήθηκε με βετεράνο της Βέρμαχτ και καθαγιάζει όπως υποστηρίζει τα φοβερά ναζιστικά εγκλήματα.

Όπως υποστηρίζει:

O Dr. Peter Michael Tauber, Ανώτατος Αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας ("Parliamentary State Secretary at the Federal Ministry of Defence" - κάτι σαν υφυπουργός ( δεδομένου ότι πάνω απ' αυτόν στην ιεραρχία είναι μόνο η Υπουργός)  φωτογραφίζεται περιχαρής με 95χρονο βετεράνο της Βέρμαχτ, μέλος επίλεκτης Μεραρχίας Ορεινών Καταδρομών - σφαγέων στο Β' Παγκόσμιου Πολέμου!

O Dr. Peter Michael Tauber φωτογραφίζεται με τον Willi Kurz, 95χρονο βετεράνο της Βέρμαχτ, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, συμμετείχε με τη μονάδα του (5th Division of Gebirgjäger - 5.Gebirgsjäger-Division) στον αποκλεισμό του Λένινγκραντ που στοίχισε τη ζωή λόγω του λιμού σε πάνω από 1.000.000 ανθρώπους.

Η 5th Gebirgsjäger-Division συμμετείχε στις εξής πολεμικές επιχειρήσεις:

Greece, Crete 1941

Occupation of Crete 1941-1942

Eastern Front 1942-1943

Italian Front 1943-1944

Western Front 1944-1945

Πρόκειται για επαίσχυντη, αντιδημοκρατική πράξη, καθώς ο Υφυπουργός Άμυνας:

  1. αναφέρεται (και στο fb και στην ομιλία του) μόνο στους πεσόντες Ορεινούς Καταδρομείς και όχι στα θύματά τους!
  2. Θεωρεί τη σημερινή δράση του Ομοσπονδιακού Στρατού ως συνέχεια της πολεμικής αρετής της Βέρμαχτ!

Εκ των πραγμάτων δηλαδή καθαγιάζει τα φοβερά ναζιστικά εγκλήματα της Βέρμαχτ και του Γ' Ράιχ και των πιο επίλεκτων μονάδων τους!

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η προϊσταμένη του Dr Tauber είναι η Υπουργός Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λέιεν, η οποία ετοιμάζεται να εκλεγεί και Πρόεδρος της Κομισιόν! Αυτή φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή, ενεργό μάλιστα, του Γερμανικού Υπουργείου Άμυνας στη συνάθροιση του αίσχους!Τα παραπάνω έλαβαν χώρα την Πέμπτη 6.6 κοντά στο Μύτενβαλντ της ορεινής Βαυαρίας, σε επίσημη επαίσχυντη τελετή μνήμης των βετεράνων της 1ης Ορεινής Μεραρχίας Καταδρομών (το αιματοβαμμένο Εντελβάις)!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News