Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Δείτε τα αποτελέσματα - Μπλόκαρε η ιστοσελίδα

Ελλάδα
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Δείτε τα αποτελέσματα - Μπλόκαρε η ιστοσελίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aνακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ.gr τα αποτελέσματα - Χιλιάδες γονείς αγωνιούν αν είναι διασφάλισαν θέση

Aνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ 2019 - 2020. Για αρκετή ώρα η ιστοσελίδα του ΕΕΤΑΑ.gr (Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) μπλόκαρε μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων καθώς χιλιάδες γονείς θέλησαν να δουν αν το παιδί τους έλαβε μια θέση σε παιδικό σταθμό.

Δείτε τα αποτελέσματα πατώντας (εδώ)

Στη συνέχεια ακολουθεί η διαδικασία ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η ΕΕΤΑΑ είχε δώσει διευκρινήσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς χιλιάδων παιδιών. Οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News