Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε ο 62χρονος ψαράς

Ελλάδα
Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε ο 62χρονος ψαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον 62χρονο ψαρά ανήκει η σορός που εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη θαλάσσια περιοχή νοτιανατολικά της Νέας Καλλικράτειας

Στον 62χρονο αλιέα που αγνοείτο από χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όταν βγήκε με τη βάρκα του για ψάρεμα υπό κακές καιρικές συνθήκες, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου στην ίδια περιοχή.

Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Ο Πρόεδρος της Πορτογαλικής Δημοκρατίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα επικοινώνησε σήμερα και ώρα 15:00, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια καθώς και τα συλλυπητήρια του πορτογαλικού λαού, για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε την οδύνη του για τα θύματα και τους τραυματίες της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική. Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει:

«Εκφράζω την οδύνη μου για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και διαβιβάζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου προς τις οικογένειές τους και τους οικείους τους. Στους, δε, νοσηλευόμενους τραυματίες εύχομαι όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News