Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές;

Ελλάδα
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Aγωνία τέλος για όσους περιμένουν τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους για δωρεάν διακοπές και τα προσωρινά αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019 που έτσι κι αλλιώς όπως και πέρυσι καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να φτάσουμε στον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το cnn.gr μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, καθώς το περσινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού λήγει στις 10 Ιουλίου.

Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων και ωφελουμένων του προγράμματος είναι 140.000 άτομα ενώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

• Από 1 έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Μυτιλήνης, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω

• Από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του Οργανισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News