Τέσσερις χρυσές διακρίσεις για την ΜΕΓΑ - Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

Ελλάδα
Τέσσερις χρυσές διακρίσεις για την ΜΕΓΑ - Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για σημαντικά βραβεία στα Super Market Awards 2019

Τέσσερις χρυσές διακρίσεις κατέκτησε η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ στη φετινή απονομή των Super Market Awards 2019, σε ένα θεσμό όπου κάθε χρόνο επιβραβεύονται οι πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Εξαγωγική Δραστηριότητα & Εξωστρέφεια, για την επιτυχημένη της συνεχή ανοδική πορεία στον παγκόσμιο χάρτη. Η εξωστρεφής στρατηγική και η στόχευση της ΜΕΓΑ σε νέες αγορές έχουν συμβάλλει ώστε να επιτύχει οκταπλασιασμό των εξαγωγών της το διάστημα 2010 – 2018, με παρουσία σε 4 ηπείρους.

  • Χρυσό βραβείο, μαζί με την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στην κατηγορία «Κοινές ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» για την υποστήριξη του προγράμματος «ΜΗΤΕΡΑ & ΠΑΙΔΙ» των Γιατρών του Κόσμου. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει υγειονομική περίθαλψη σε εγκύους και νεογνά που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν στην περιοχή της Αθήνας, μέσα από το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παροχή παιδιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά, κάλυψη φαρμακευτικού /υγειονομικού υλικού, καθώς και διανομή βρεφικών ειδών baby kits.

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας» για την προϊοντική ασφάλεια των Babylino Sensitive, των ελληνικών βρεφικών πανών που έχουν σχεδιαστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές φιλικότητας προς το βρεφικό δέρμα και έχουν πιστοποιηθεί διεθνώς γι’ αυτό με το Oeko-Tex® Standard 100 certification. Μάλιστα, τα Babylino αποτελούν την πρώτη πάνα στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκε με Oeko-Tex, αποδεικνύοντας την ευαισθησία της ΜΕΓΑ στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη φιλική προστασία του δέρματος που προσφέρουν τα προϊόντα της.

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένο Επαναλανσάρισμα Προϊόντος / Σειράς Προϊόντων», για το επαναλανσάρισμα της 1ης “Sensitive” σερβιέτας παγκοσμίως, που έφερε για μία ακόμα φορά τη μάρκα EveryDay στην πρώτη γραμμή, με 2 σημαντικές προιοντικές καινοτομίες: 1) Υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και 2) Επαναστατική τεχνολογία Center Plus, για αξεπέραστη απορροφητικότητα και προστασία από διαρροές.

Τα 4 χρυσά βραβεία αποτελούν αναγνώριση του σημαντικού έργου που γίνεται στη ΜΕΓΑ σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της εδώ και 38 χρόνια. Μέσα από τη δραστηριότητά της συνεισφέρει στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα της χώρας, επενδύοντας συνεχώς στην καινοτομία και στην άριστη ποιότητα.

Επιπλέον, διατηρεί και την έδρα, αλλά και το 100% της παραγωγής της στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί μια από τις πιο εξελιγμένες παραγωγικές μονάδες της Ευρώπης. Σταθερά προσανατολισμένη στην ελληνική καινοτομία, η ΜΕΓΑ δίνει μεγάλη έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, καθώς αποτελεί τον παγκόσμιο ιδρυτή του “Sensitive Concept” για την κατηγορία προϊόντων προσωπικής υγιεινής, με στόχο τη μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News