Πανελλήνιες 2019: 47χρονη μητέρα πέρασε στην Ιατρική!

Ελλάδα
Πανελλήνιες 2019: 47χρονη μητέρα πέρασε στην Ιατρική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

47χρονη μητέρα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και τα παιδιά της… υπερήφανα

Το όνειρό της πραγματοποίησε μία 47χρονη γυναίκα, υποψήφια των ΕΠΑΛ Βόλου.

Ο λόγος για την Σμαράγδα Λιάτσικου, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές, καθώς κατάφερε να παραδώσει γραπτά που της απέφεραν 19.400 μόρια, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Η Σμαράγδα Λιάτσικου, η οποία εργάζεται και έχει στόχο την εισαγωγή της στην ιατρική, κατάφερε και συγκέντρωσε 19435 μόρια και η εισαγωγή της στην Ιατρική θεωρείται δεδομένη.

Ειδικότερα, η 47χρονη γυναίκα ργάζεται ως βοηθός νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική της πόλης και είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών. Μάλιστα η κ. Λιάτσικου κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που είχε αφήσει στη μέση. Να επιστρέψει στο σχολείο και να πετύχει την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή.

«Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες! Διάβαζα συνέχεια και παντού. Οι συνάδελφοί μου στην κλινική μου κρατούσαν το βιβλίο για να τους πω μάθημα. Η συγκίνηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια», δήλωσε στο magnesianews η 47χρονη αριστούχος. Η ίδια σχολίασε ακόμη, ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και στην δική της περίπτωση με συνεχές διάβασμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News