Σκελετός με ρούχα & τακούνια βρέθηκε από βοσκό στην Εύβοια

Ελλάδα
Σκελετός με ρούχα & τακούνια βρέθηκε από βοσκό στην Εύβοια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό το θέαμα που αντίκρυσε ο άντρας - Απαντήσεις στα ερωτήματα καλείται να δώσει η αστυνομία

Μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα φαίνεται να βρίσκεται, πιθανότατα, η αστυνομία έπειτα από πτώμα που βρέθηκε λίγο έξω από την Ερέτρια στην Εύβοια και το οποίο εντοπίστηκε από βοσκό σε δύσβατη περιοχή.

Μπροστά στο μακάβριο θέαμα του σκελετού βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο ύψος της 4ης χ/θ του δρόμου που οδηγεί στον Θεολόγο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο βοσκός μόλις πλησίασε και είδε ότι στο σημείο ήταν ένας ανθρώπινος σκελετός, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα έφερε γυναικεία ρούχα και παπούτσια.

Οι αστυνομικοί, πάντως, φαίνονται πεπεισμένοι ότι πρόκειται για έγκλημα, θεωρώντας αδύνατο η γυναίκα να πήγε με τακούνια στο σημείο που εντοπίστηκε. Το πιο πιθανό είναι ο δράστης ή οι δράστες να τη μετέφεραν εκεί.

Το πιθανότερο αυτή την ώρα, είναι να την μετέφεραν στο σημείο οι δράστες του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είτε την εκτέλεσαν σε εκείνο το σημείο, είτε την είχαν σκοτώσει νωρίτερα και άφησαν το πτώμα εκεί για να μην εντοπιστεί έγκαιρα.

Ο ανθρώπινος σκελετός περισυνελέγη και εστάλη για ανθρωπολογική εξέταση στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News