Δυστύχημα με ποδηλάτες: «Μας πήρε παραμάζωμα! Το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά»

Ελλάδα
Δυστύχημα με ποδηλάτες: «Μας πήρε παραμάζωμα! Το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας, καθώς και όλο το πανελλήνιο από το τραγικό δυστύχημα το μεσημέρι της Κυριακής - Απαρηγόρητοι οι συγγενείς των θυμάτων

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες ποδηλάτες είναι ο τραγικός απολογισμός, της παράσυρσης από όχημα που οδηγούσε μία 65χρονη γυναίκα. Τραυματίας περιγράφει τις συγκλονιστικές εκείνες στιγμές.

«Σπίνιαρε και μας χτύπησε με το παρμπρίζ πίσω. Μας πήρε παραμάζωμα» είπε συγκλονισμένος ο 23χρονος τραυματίας του δυστυχήματος της Πτολεμαΐδας.

«Ξαφνικά βλέπω ένα αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, να μας εμβολίζει όλους. Εμένα με βρήκε πιο χαλαρά… Το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά», είπε στον Alpha ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που είναι πατέρας ενός παιδιού. Επιζών και εκείνος, της Κυριακάτικης βόλτας που μετατράπηκε σε τραγωδία…

Πώς έγινε το κακό

Το φρικτό τροχαίο με βαρύ απολογισμό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα. Όλα συνέβησαν όταν γυναίκα οδηγός που κινούνταν στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας - Άρδασας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει έξι ποδηλάτες.

Οι δύο από τους ποδηλάτες υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πηγή: Alpha

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News