Σοκάρει το βίντεο με τη μητροκτόνο, που σέρνει τη σορό της μητέρας της  

Ελλάδα
Σοκάρει το βίντεο με τη μητροκτόνο, που σέρνει τη σορό της μητέρας της  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη προκαλεί το βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, με τη μητροκτόνο, που σέρνει το πτώμα της μητέρας της την οποία έχει δεμένη και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την 68χρονη να σέρνει -με μεγάλη δυσκολία- την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένη και νεκρή η μητέρα της

Είναι οκτώ λεπτά πριν από τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, στο Γουδή, στο κέντρο της Αθήνας.

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την 68χρονη μητροκτόνο να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένη η σορός της μητέρας της.

Διερχόμενοι κάτοικοι της περιοχής κοιτούν με απορία τη γυναίκα να τραβά την κουβέρτα και να την αφήνει στην οδό Σινώπης. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί ότι μέσα στην κουβέρτα βρίσκεται νεκρή και δεμένη η μητέρα της.

Ένας άνδρας με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας επίμονα την 68χρονη. Δύο λεπτά μετά, η 68χρονη επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι.

Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να μιλά μαζί του, για αρκετά λεπτά.

Την ύπαρξη του συγκεκριμένου ατόμου είχε αποκαλύψει η αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε αποκλειστικά στο Οpen και είχε αναγνωρίσει την 68χρονη στη ΓΑΔΑ, βοηθώντας τις Αρχές να φτάσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας.

«Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω ‘’πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας’’ και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί».

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Οpen φαίνεται η 68χρονη να παραμένει για πέντε λεπτά στο σημείο βλέποντας τι συμβαίνει, ενώ ταυτόχρονα οι πρώτοι εργαζόμενοι του συνεργείου του ΟΤΕ αντιλαμβάνονται ότι μέσα στην κουβέρτα βρισκόταν το πτώμα της 92χρονης.

Η μητροκτόνος εξαφανίζεται από τα πλάνα και αρχικά επιστρέφει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Πηγή: ethnos.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News