Ατέλειωτος θρήνος στην Αταλάντη: Χαροπαλεύει η 15χρονη μετά το τροχαίο

Ελλάδα
Ατέλειωτος θρήνος στην Αταλάντη: Χαροπαλεύει η 15χρονη μετά το τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ο 21χρονος οδηγός – Τα θύματα του δυστυχήματος πήγαιναν σε παραλία

Δεν το χωρά ανθρώπου νους πως ένα τριήμερο στο χωριό κατέληξε σε τραγωδία για μία οικογένεια που έχασε το ένα της παιδί, την ώρα που το άλλο χαροπαλεύει.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας επικράτησαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το φοβερό δυστύχημα και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 21χρονος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα δύο παιδιά που έμεναν στην Αθήνα, μετέβησαν στο Καλαπόδι Λοκρίδας για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακή ο 21χρονος Γιώργος, που είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του το αυτοκίνητο για να πάνε με την 15χρονη αδερφή του στη θάλασσα.

Έτσι και έγινε, όμως δύο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια να κάνει τούμπες βγαίνοντας εκτός δρόμου.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές: Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκαν τα δυο αδέλφια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον 21χρονο οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 15χρονη αδελφή του.

Ο θρήνος και εικόνες στο Κ.Υ. Αταλάντης και στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν περιγράφονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News