Σοκαριστική ομολογία μητροκτόνου στο Γουδί: «Κουράστηκα να τη σέρνω & την άφησα»

Ελλάδα
Σοκαριστική ομολογία μητροκτόνου στο Γουδί: «Κουράστηκα να τη σέρνω & την άφησα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα ομολόγησε η 68χρονη στους αστυνομικούς

Δεν έχει προηγούμενο η δολοφονία που συγκλονίζει τη χώρα και έχει πρωταγωνίστρια μία κόρη η οποία σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της στο Γουδί, αφήνοντάς την μάλιστα στο πεζοδρόμιο νεκρή.

Η ομολογία της 68χρονης μητροκτόνου σοκάρει και προκαλεί ανατριχίλα, αφού, όπως όλα δείχνουν, η άνοια της άτυχης 92χρονης ήταν η αιτία του κακού.

«... η μητέρα μου είχε κάνει πρόσφατα μία επέμβαση και από την ημέρα που επέστρεψε από το νοσοκομείο η άνοιά της είχε χειροτερέψει. Μου έλεγε συνεχώς ότι θέλει να πάει να συναντήσει τη μητέρα και τον πατέρα της. Εκείνη την ημέρα ήταν ξαπλωμένη και άρχιζε πάλι να μου φωνάζει και να μου λέει ότι ήθελε τους γονείς της. Δεν άντεχα άλλο αυτήν την κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή να της κάνω το χατίρι και να πάει να συναντήσει τους γονείς της. Της έκλεισα το στόμα με μία ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμενα και δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή».

Στους αξιωματικούς των ανθρωποκτονιών περιέγραψε με αυτά τα λόγια η 68χρονη τους λόγους που την οδήγησαν στο έγκλημα, ενώ σύμφωνα με το cnn.gr, προσπάθησε να πείσει την αστυνομία πως η μητέρα της εξαιτίας της άνοιας από την οποία έπασχε, είχε γίνει «εκνευριστικά παράλογη» και οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν ολοένα και περισσότεροι.

«Ξεχνούσε τα πάντα και πολλές φορές μού έλεγε ότι έκλεβα πράγματα που δεν έβρισκε. Οι τσακωμοί μας ήταν καθημερινοί και κάθε μέρα χειροτέρευαν. Ζούσα μαζί της από την ημέρα που χώρισα με το σύζυγό μου και κάθε μέρα ήταν χειρότερη από την άλλη».

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε μέσα σε μία κουβέρτα δεμένη με σχοινιά. Η μητροκτόνος την έσυρε η ίδια στο πεζοδρόμιο και υποστήριξε χαρακτηριστικά:

«Κουράστηκα να τη σέρνω και την άφησα στο σημείο που τη βρήκατε. Επέστρεψα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το θέμα».

Την Τρίτη η 68χρονη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News