Ελλάδα

Η Στέλλα Μιζεράκη σπάει τη σιωπή της για τον Πάνο Ζάρλα: «Δεν το πίστεψα»

Το σοκ που υπέστη όταν έμαθε για το θάνατο του Πάνου, περιγράφει η πρώην παίκτρια του Power of Love

Λίγο καιρό μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Πάνου Ζάρλα που άφησε ολόκληρη την Ελλάδα εμβρόντητη, η Στέλλα Μιζεράκη με την οποία διατηρούσαν σχέση, μιλά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τα όσα νιώθει τώρα που ο Πάνος δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Εμφανώς αναστατωμένη, η νικήτρια του Power of Love 1 έσπασε τη σιωπή της και εξομολογήθηκε όσα συνέβησαν, τις σχέσεις που είχαν μετά το χωρισμό τους και το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

«Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες.

Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό, χωρίς να το περιμένω και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου» λέει η Στέλλα Μιζεράκη.

Το ζευγάρι μπορεί να είχε χωρίσει, αλλά διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις:

«Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν μαζί μου στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο».

Για το μοιραίο βράδυ, η Στέλλα αναφέρει πως «ήμουν στο πάρτι του Πάνου, όπως ήταν και εκείνος στο δικό μου πάρτι γενεθλίων. Παρόλο που είχαμε χωρίσει είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ό,τι και να είχε γίνει, είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτές θέλω να κρατήσω και εγώ στο μυαλό μου. Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό το παιδί. Και πραγματικά, αυτή η φιλία και αυτή η σχέση που είχαμε αναπτύξει ήταν πολύ όμορφη…

Ήταν προσεκτικός όσο ήμασταν μαζί. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συνέβη εκείνο το βράδυ. Μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες υποθέσεις σχετικά με το συμβάν, αλλά υπάρχουν ειδικοί που θα το κάνουν αυτό».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή:

Σχόλια