Βικτώρια Καρύδα: «Η κόρη μου κοιτάζει τον ουρανό και τον ζητάει»

Ελλάδα
Βικτώρια Καρύδα: «Η κόρη μου κοιτάζει τον ουρανό και τον ζητάει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

7 μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για πρώτη φορά

Επτά μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η σύζυγός του και μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα, «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει, για πρώτη φορά, για το θάνατο του συζύγου της, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν μιλούσε για τον άντρα της ζωής της, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά.

«Δυστυχώς, οι καλοί άνθρωποι φεύγουν για ανεξήγητο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 στη Μύκονο και είχε αποκτήσει δυο παιδάκια. Η οικογενειακή του ευτυχία κράτησε λίγο, αφού τον χειμώνα ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα τον χάσω» είπε και ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα.

Όταν μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία ήταν η μοναδική στιγμή που χαμογέλασε: «Όταν τον είδα, είπα από μέσα μου αυτός είναι ο άνδρας μου!».

Αυτό που τόνισε η ξανθιά καλλονή είναι ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψή της ότι κάποιος θέλει να του κάνει κακό ή ότι είχε μπλεξίματα.

«Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα συχνά στο όνειρό μου. Πολλές φορές του ζητάω να με πάρει αγκαλιά… Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην πέσω ψυχολογικά, να είμαι καλά, γιατί πιστεύω ότι μας βλέπει από πάνω και στεναχωριέται» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Η κορούλα μου ζητάει τον μπαμπάκα και κοιτάει τον ουρανό» ανέφερε κλαίγοντας η Βικτώρια Καρύδα, κάνοντας και την Τατιάνα Στεφανίδου να λυγίσει με την εξομολόγησή της.

Πλέον το πανέμορφο μοντέλο νιώθει ότι δεν μπορεί να ζήσει στην Ελλάδα: «Θέλω να ταξιδεύω, θέλω να αλλάξω χώρα. δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου… Όλα τον θυμίζουν, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλό και για τα παιδάκια!».

Και συνέχισε: «Κάθομαι σαν φυτό μέσα στο σπίτι. Είμαι σαν χαμένη, μέσα μου έχω χαθεί. Πρώτα σκέφτομαι όμως τα παιδιά μου, γιατί δεν είναι εύκολο να αλλάξω χώρα. Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι είναι εδώ και σε λίγο θα γυρίσει».

Ακόμα εξομολογήθηκε ότι θέλει να αλλάξει σπίτι γιατί δεν αντέχει να μένει εκεί που τον σκότωσαν ενώ αν φύγει φοβάται ότι δεν θα νιώθει την παρουσία της όπως τώρα.

Ενώ, τόνισε πως: «Θέλω να συνέλθω δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου αλλά προέχουν τα παιδιά μου. Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι ο Γιάννης απλά λείπει και σε λίγο θα γυρίσει, δεν ξέρω αν αυτό που κάνω είναι καλό αλλά με βοηθάει».

«Κάθε μέρα περνάω από το σημείο που σκοτώθηκε ο άνδρας μου και βλέπω το σημάδι από το σώμα του στο δρόμο» είπε με πόνο ψυχής.

Μάλιστα, είπε ότι τα βράδια βάζει στο κομοδίνο του άνδρα της τα σοκολατάκια που του άρεσαν.

«Νομίζω ότι είναι ένα άσχημο όνειρο που αύριο θα ξυπνήσω» ανέφερε τέλος.

Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με τους ανθρώπους που έχει πιο κοντά της πλέον, η Βικτώρια Καρύδα απάντησε: «Έχω την κουμπάρα μου, τον άντρα της και είμαστε πολύ δεμένοι. Είμαστε οικογένεια. Είμαι συνέχεια στο σπίτι τους.»

Με την παρουσιάστρια να συνεχίζει: «Άρα στην ουσία αυτή είναι οι άνθρωποί σου.» και το όμορφο μοντέλο να δηλώνει: «Ναι. Λίγοι και καλοί!»

Ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε αγκαλιά την πονεμένη γυναίκα και της έκανε on air πρόταση για το ότι χρειαστεί να την βοηθήσει.

«Σε βλέπει κάποιος και θέλει να σε πάρει αγκαλιά να σε προστατέψει χωρίς να ξέρει. Πριν σου συμβούν όλα αυτά, όποιος σε βλέπει θέλει να σε πάρει αγκαλίτσα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες εδώ. Εκτός από την κουμπάρα σου αν θέλεις καμία φορά να πιείς ένα καφέ, να μιλήσεις είμαι και εγώ εδώ.», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News