default-image

Aπομακρύνεται ο δάσκαλος που κλείδωσε μαθητή στη Ρόδο

Ελλάδα
Aπομακρύνεται ο δάσκαλος που κλείδωσε μαθητή στη Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέρεται να είπε στα παιδιά ότι «όποιος δεν έχει βγει έξω, θα τον κλειδώσει μέσα»!

Ελεύθερος αφέθηκε ο δάσκαλος, αφού του ασκήθηκε δίωξη από τον Εισαγγελέα για το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Ρόδο. Όπως ισχυρίζεται κλείδωσε μαθητή, καθώς δεν είχε αντιληφθεί πως το παιδί είχε ξεμείνει στην αίθουσα κι ότι παρέμεινε μόνο για κάποια (ελάχιστα) λεπτά κλειδωμένο.Με εντολή του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, απομακρύνεται από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου. Παράλληλα σύμφωνα με το protothema.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου άμεσα έδωσε εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Του θέματος έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη μετά την προσφυγή του γονέα.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την καταγγελία των γονέων ενός 9χρονου μαθητή ότι τον κλείδωσε μέσα στην τάξη και έφυγε.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς, όταν χτύπησε το κουδούνι για να σχολάσουν, ο εκπαιδευτικός φέρεται να είπε στα παιδιά ότι θα μετρήσει ως το τρία και «όποιος δεν έχει βγει έξω, θα τον κλειδώσει μέσα»! Ο 9χρονος δεν πρόλαβε να βγει και ο δάσκαλος κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και παρέδωσε τα κλειδιά. Σύμφωνα με τους γονείς, το παιδί έμεινε κλειδωμένο επί 20 λεπτά χωρίς να ακούσει κάποιος τις φωνές του και μάλιστα προσπάθησε να βγει από το παράθυρο, αλλά ευτυχώς φοβήθηκε.

Τελικά, τον άκουσε η δασκάλα των Γερμανικών που σύμφωνα με το ethnos.gr, μερίμνησε για να το βγάλουν από την τάξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News