Ελλάδα

Η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ απαντά στον Παύλο Πολάκη

Με αφορμή την ανάρτησή του στο Facebook

Αποστομωτική είναι η απάντηση της Ελένης - Γλύκατζη Αρβελέρ προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγεία, Παύλου Πολάκη.

«Όταν ήμουν πολύ νέα, μικρό κορίτσι ακόμα, έτυχε να συναντήσω τον Αριστοτέλη Ωνάση και να συνομιλήσω μαζί του. “Εσύ παιδί μου, φαίνεται πως κάτι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις. Μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο: είτε καλό πουν για σένα είτε κακό, μην απαντήσεις ποτέ, μην κάνεις αυτό το σφάλμα”, μου είπε. Από την Κυριακή το πρωί που κυκλοφόρησε η “Καθημερινή”, με τη συνέντευξή μου δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα έχω δεχθεί, από Έλληνες και Γάλλους, από γνωστούς και αγνώστους.

Σήμερα έμαθα ότι με βρίζει ο Παύλος Πολάκης.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία. Δεν θα σχολιάσω την ανάρτησή του. Αλλά σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα! Ένα μόνο θα σας αναφέρω: από τη μια πλευρά μου επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο Πολάκης. Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι έχω δίκιο. Και κάτι ακόμα: ο μόνος Πολάκης που θέλω να ξέρω είναι ο Γεώργιος Πολάκης, ένας από τους σημαντικότερους αγιογράφους μας, μαζί με τον Γεώργιο Κλώντζα...»

Αυτά δήλωσε στο kathimerini.gr, το πρωί της Τρίτης, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της μέσω Facebook το βράδυ της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αφορμή είχαν σταθεί όσα δήλωσε για την αλαζονεία της αριστεράς και την αναξιοπιστία της πολιτικής στην Ελλάδα, στη συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Κυριακή.

Η δημοσίευση του κ. Πολάκη:

Πάντως, η κυρία Αρβελέρ δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια