Serial killer στην Κύπρο: Τρίτη βαλίτσα με ανθρώπινη σορό εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη

Ελλάδα
Serial killer στην Κύπρο: Τρίτη βαλίτσα με ανθρώπινη σορό εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στη βαλίτσα βρίσκονταν και πλάκες πεζοδρομίου

Και τρίτη βαλίτσα εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, τη λίμνη του αίματος όπου ο serial killer της Κύπρου έχει πετάξει πτώματα.

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι μέσα σ’ αυτή τη βαλίτσα βρίσκεται ανθρώπινη σορός και η αγωνία «χτυπά κόκκινο» για την Maricar Valdez.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ δεν μπορεί να ειπωθεί εάν ανήκει σε άντρα ή γυναίκα. Παράλληλα, μέσα στη βαλίτσα βρέθηκαν και πλάκες πεζοδρομίου.

Σε δηλώσεις του από την Κόκκινη Λίμνη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική εξέλιξη στη διερεύνηση της όλης υπόθεσης. Παράλληλα, ο Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις για εξακρίβωση της ταυτότητας του θύματος. Πρόσθεσε ότι πλέον η προσοχή των αρχών θα στραφεί στη λίμνη Μεμί, εκεί όπου οι ερευνητές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Sierra, κόρης της Mary Rose. Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης εντός των ημερών, ο 35χρονος θα μεταφερθεί εκ νέου στη δικαστήριο, όπου η Αστυνομία θα ζητήσει την ανανέωση διατάγματος κράτησής του.

Στη σκηνή μετέβη από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο ανακριτών, αλλά και ιατροδικαστής για αυτοψία. Στο σημείο έσπευσε ο Αρχηγός Αστυνομίας, αλλά και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό για το θέμα των πυρκαγιών. Μετά τη διενέργεια της αυτοψίας, η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή, ο Κύπρος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι πρώτη φορά στην καριέρα του συνάντησε τέτοια θηριωδία.

Πηγή: politis.com.cy

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News