Ελλάδα

Ακόμη ψάχνουν τον Κούμπα – Δίνουν 1000€ σε όποιον τον βρει

Απεγνωσμένος ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Απαρηγόρητος είναι ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου που χάθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, σε περιοχή του Βόλου και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Ο ίδιος απευθύνει για μία ακόμη φορά πανελλαδική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζι του, προσθέτοντας παράλληλα ότι για την αμοιβή του θα δοθεί το ποσό των 1000 ευρώ.

Το όνομα του σκύλου είναι Κούμπα, είναι τεσσερισήμισι χρονών, ημίαιμος Κούρτσχααρ και ήταν πολύτιμος φίλος.

Απεγνωσμένος ο ιδιοκτήτης του ζώου, κ. Δημήτρης Γκόγκος, μέσω ανακοίνωσης που έστειλε στο neakriti.gr αναφέρει:  

«Πάνε πέντε μήνες και κάτι μέρες από τότε που ο αγαπημένος μου φίλος εξαφανίστηκε από προσώπου Γης .  Κάναμε παρεούλα την συνηθισμένη βόλτα που κάναμε τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από τότε που τον βρήκα μωράκι στο δρόμο, όταν ήτανε ακόμη ενάμιση μηνών.  Κοιμόταν στην αγκαλιά μου, ερχότανε μαζί μου για φαγητό, για μπύρα και για καφέ, όπου και αν πήγαινα σε κάθε μικρή ή μεγάλη μου βόλτα, σε κάθε εκδρομή, για μπάνιο, στα χιόνια ή μέχρι το περίπτερο. 

Ο αχώριστος φίλος μου ήτανε σύντροφός μου, φίλος μου, αδερφός μου και παιδί μου για μένα.  Πάνω στην βόλτα μας, περίπου στις 23:00 το βράδυ στις 19 Δεκεμβρίου του 2018 χάθηκε για δευτερόλεπτα από τα μάτια μας και στο επόμενο λεπτό είχε εξαφανιστεί. Αυτήν ήτανε και η τελευταία φορά που τον είδαμε. Ψάξαμε ασταμάτητα για τρεισήμισι περίπου μήνες σε όλον τον Νομό Μαγνησίας , κάθε αδιέξοδο, κάθε χωματόδρομο και κάθε ποτάμι. Φωνάξαμε το όνομά του σε κάθε δρόμο και έξω από κάθε κτήμα μήπως ακούσουμε την φωνή του ή μήπως μας ακούσει και έρθει τρέχοντας. Ψάξαμε ακόμα και εκτός Νομού Μαγνησίας μέχρι τα Φάρσαλα και τους Σοφάδες.

Το όνομα του αγαπημένου μου φίλου είναι Κούμπα. Είναι τεσσερισήμισι χρονών  περίπου τώρα. Είναι ημίαιμος Κούρτσχααρ. Είναι όλος γκρίζος , με μαύρα μάτια και αυτιά, μία μαύρη βούλα στα αριστερά του -στα πλευρά του-, μία μαύρη βούλα στον πισινό του εκεί που ξεκινάει η ουρά του και έχει λευκές πιτσιλιές στα πόδια του.  Είναι τσιπαρισμένος στο όνομα μου. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6986614284 ή ας μου στείλει μήνυμα με φωτογραφία στο viber στο ίδιο νούμερο ώστε να αποδεικνύεται ότι είναι αυτός. Δίνεται αμοιβή 1000€ για την εύρεση του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια