Ευάγγελος Βενιζέλος: Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση μου με τη Φώφη Γεννηματά

Ελλάδα
Ευάγγελος Βενιζέλος: Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση μου με τη Φώφη Γεννηματά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως δεν ήξερε καν γιατί τον κάλεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Λίγα 24ωρα μετά την είδηση «βόμβα» ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος φεύγει από το Κίνημα Αλλαγής, ό ίδιος βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και απάντησε για όλα εκείνα που τον οδήγησαν στο «διαζύγιο» με το κόμμα.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη διότι έχει πληγεί βαθύτατα η δημοκρατική παράταξη. Ελπίζω αυτή η βλάβη να μην είναι ανεπανόρθωτη», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε τι έγινε και τι ειπώθηκε στη συνάντησή του με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ: «Αφού κάναμε μια χαλαρή και χλιαρή συζήτηση για εκλογικά αποτελέσματα μου ανακοίνωσε ότι έχει τρία δεδομένα μπροστά της. Ότι έχει δεσμευτεί σε άλλο πρόσωπο. Μου ανακοίνωσε ότι όχι απλώς έχει αποφασίσει, αλλά έχει δεσμευτεί σε άλλο πρόσωπο. Δεύτερον ότι εγώ θέλει να παίζω έναν ευρύτερο ρόλο και τρίτον ότι έχουμε διαφορές στρατηγικής».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πάντως, τόνισε πως το κόμμα επλήγη από αυτό που συνέβη.

Αναφερόμενος στον Γ. Καμίνη είπε πως «είναι συμπαθέστατος» αλλά «ο κ. Καμίνης δεν εκπέμπει αφ’ εαυτού του κάποιο στίγμα, το μήνυμα το εκπέμπει η δική μου απομάκρυνση. Όλα τα υπόλοιπα ήταν προσχηματικά και υποκριτικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News