Ελλάδα

Η Σία έστειλε μήνυμα στο σύζυγο και νέο δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη

Η δημοσιογράφος από το πλατό του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να αρκεστεί σε κρυφά βλέμματα χαράς

Νικητής αναδείχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης για τον Δήμο Αθηναίων αφήνοντας με μεγάλη διαφορά πίσω του τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο.

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα χαρούμενη και η σύζυγος του Σία Κοσιώνη που από το studio του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του συζύγου της, συνομιλώντας με την Μαρίνα Πατούλη, για την νίκη του συζύγου της Γιώργου Πατούλη, στην Περιφέρεια Αττικής.

«Ως άνθρωπος είμαι υπερήφανη για τον σύζυγό μου, ως επαγγελματίας, όμως, ένα έχω να πω: τον περιμένω στη γωνία αν δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε», δήλωσε η Σία Κοσιώνη.

Ο νέος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του βρέθηκε στην παλιά Βουλή, όπου τον υποδέχτηκαν εκατοντάδες ψηφοφόροι.

Από εκεί, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, για την τιμή και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από εδώ και πέρα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον Δήμο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είθισται να λένε ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας. Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία».

Ο κ. Μπακογιάννης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα μέλη της οικογένειάς του: «Θέλω να πω όμως και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη οικογένειά μου. Στάθηκαν δίπλα μου στα δύσκολα. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην τρομερή αδερφή μου και στους απίθανους συνεργάτες μας. Ακόμα θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες Καρπενησίου και στους πολίτες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος». Ο κ. Μπακογιάννης συνέχισε λέγοντας «τώρα τέρμα τα λόγια. Ό,τι είπαμε, είπαμε. Τώρα έχει δουλειά, δουλειά, δουλειά. Πρέπει όλοι μαζί να μπορούμε να περπατάμε στους δρόμους της Αθήνας με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να κρατήσετε αυτό. Το μαζί. Από αύριο δεν υπάρχουν πια παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπάρχει μόνο μια παράταξη για το καλό της Αθήνας», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια