Ρόδος: Η τουρίστρια που πλήρωσε 82€ - «Είμαι αηδιασμένη και εξοργισμένη»

Ελλάδα
Ρόδος: Η τουρίστρια που πλήρωσε 82€ - «Είμαι αηδιασμένη και εξοργισμένη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με έκλεψαν στη Ρόδο»: Τι αναφέρει η τουρίστρια που πλήρωσε 82 ευρώ για… 8 αναψυκτικά στη Ρόδο;

Την εμπειρία της αφηγείται η τουρίστρια που πλήρωσε 82 ευρώ για… 8 αναψυκτικά σε κατάστημα στη Ρόδο.

 «Με έκλεψαν στη Ρόδο». Αυτό καταγγέλλει αποκλειστικά η Βρετανή τουρίστρια, Βίκι Σκοτ, η οποία πλήρωσε 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά σε εστιατόρια της Παλιάς Πόλης.

«Περάσαμε υπέροχες διακοπές στη Ρόδο και έχουμε επισκεφθεί το νησί πολλές φορές, αυτή τη φορά ήμασταν 15 άτομα μαζί. Γι΄αυτό δεν θα αφήσω αυτό το άτομο», λέει για τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου στη Ρόδο, «να με κρατήσει μακριά από την Ελλάδα. Είναι κρίμα να γδέρνουν τους τουρίστες. Είναι μια πανέμορφη χώρα και θα επιστρέψουμε, απλώς τώρα θα είμαι πιο… σοφή απέναντι σε αυτά τα κόλπα», δηλώνει η Βρετανή τουρίστρια, Βίκι Σκοτ, λίγες ημέρες μετά τo περιστατικό αισχροκέρδειας που γνωστοποίησε η ίδια μέσω Facebook.

Η Βίκι Σκοτ, μέλος της παρέας των Βρετανών, οι οποίοι πλήρωσαν 82 ευρώ για… αναψυκτικά, αφηγείται στο ethnos.gr την δυσάρεστη εμπειρία της σε εστιατόριο στο Νησί των Ιπποτών. Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα που κάθισε σε κατάστημα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, πλήρωσε 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά. Χαρακτηριστικό της αισχροκέρδειας είναι ότι μόνο για ένα μιλκσέικ, πλήρωσε 14 ευρώ. «Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο εξοργισμένη και αηδιασμένη», αναφέρει η  Βρετανίδα. Η ίδια εξηγεί, μάλιστα, τον διάλογο που είχε με τον σερβιτόρο, μόλις εκείνος της έφερε την απόδειξη: «Συνέχισε να λέει "ευχαριστώ κυρία" και να μην απαντά στις ερωτήσεις μου. Πληρώσαμε και φύγαμε. Αργότερα επέστρεψα για να τραβήξω φωτογραφίες του εστιατορίου και ο άνθρωπος που με εξυπηρέτησε δεν κατάλαβε στην αρχή ότι ήμουν εγώ και πόζαρε για να τον βγάλω φωτογραφία! Όταν κατάλαβε ποια ήμουν, άρχισε να με κυνηγά και να μου λέει να σβήσω τη φωτογραφία του».

Σύμφωνα με την κυρία Σκοτ, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε αναφέρεται πως η ίδια άφησε τιπ 20 ευρώ, κάτι το οποίο η ίδια διαψεύδει. «Άφησα τα 82 ευρώ και αυτό δεν θα το είχα κάνει αν γνώριζα το νόμο σχετικά με τις αποδείξεις και τους φόρους. Όταν είπα στους άλλους τουρίστες που βρίσκονταν εκεί τι συνέβη, σηκώθηκαν και έφυγαν προτού παραγγείλουν». Η Βίκι Σκοτ δημοσίευσε το περιστατικό μέσω Facebook μόνο και μόνο για να σταματήσει η αισχροκέρδεια. «Έκανα την ανάρτηση με την ελπίδα ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει», αναφέρει. Η ανάρτησή της έχει αναδημοσιευθεί πάνω από 600 φορές ενώ έχει περισσότερα από 790 σχόλια.

Πάντως, για το συγκεκριμένο κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου έχουν γίνει δεκάδες αρνητικά σχόλια στο Tripadvisor τόσο για τις τιμές όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News