Ιερέας σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία»

Ελλάδα
Ιερέας σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερέας σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εισήλθε στο ναό που λειτουργούσε: «Πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»

Ιερέας στην εκκλησία των Φλατσίων της Χίου έγινε έξω φρενών όταν είδε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εισέρχεται στο ναό, βγήκε από το ιερό τρέχοντας με κατεύθυνση τον βουλευτή, έπιασε τα κέρματα από το παγκάρι και του τα πέταξε, φωνάζοντας: «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Το ασυνήθιστο αυτό σκηνικό έγινε μέσα στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου, με πρωταγωνιστή τον παπά Νίκο Λιαδή, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε βάρος του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, το πρωί τη Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, ο βουλευτής παρίστατο στην τέλεση μνημοσύνου και την στιγμή που έγινε αντιληπτός από τον ιερέα την ώρα που άφηνε τα κέρματα στο παγκάρι της εκκλησίας, εκείνος βγήκε ενοχλημένος από το ιερό και πετώντας τα από το παγκάρι φώναξε: «Τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Στις διαμαρτυρίες του κόσμου ο ιερέας απάντησε: «Να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη και αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!».

Ο κ. Μιχαηλίδης, δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, ο οποίος είναι γνωστός για την ακραία στάση που τήρησε και τηρεί στο θέμα της Μακεδονίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News