Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Γούτης

Ελλάδα
Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Γούτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Γούτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου με εγκεφαλικό

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Γούτης, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πρόκειται για έναν εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του Δημήτρη Κολλάτου «Ο άγιος Πρεβέζης», αλλά και του θρυλικού «Λούνα παρκ».

«Ο Γιάννης χρόνια παλεύει να επιβιώσει. Πιέστηκε πολύ για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να μη χρωστάει πουθενά και τελικά βρέθηκε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα ψίχουλα που δίνουν στα θέατρα», αναφέρει η φίλη του, Μαριαλένα Οικονομίδη, στην εφημερίδα Espresso.

Ο Γιάννης Γούτης συμμετείχε σε διάφορες πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά», «Ελλάς το μεγαλείο σου», «Η καλή η πεθερά» και «Ιδιαιτέρα για κλάματα». Ωστόσο, ξεχώρισε και στο θέατρο, συμμετέχοντας στο «Μάλα, η μουσική του ανέμου» με την Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Γούτης μένει στο «Σπίτι του Ηθοποιού», που έχει δημιουργήσει η Άννα Φόνσου με σκοπό να παρέχει στέγη σε πολλούς ηθοποιούς που δυσκολεύονται οικονομικά να τα βγάλουν πέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News