Μπάμπης Παπαδημητρίου: Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Η έκπληξη της Ι. Μάνδρου στον «αέρα»

Ελλάδα
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Η έκπληξη της Ι. Μάνδρου στον «αέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι, όπως είπε, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών

Ο κύβος ερρίφθη για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ που αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο ίδιος ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ  «Σήμερα» .

Οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και  Μαρίας Αναστασοπούλου, με τα λεγόμενα τους τον οδήγησαν στην δημόσια τοποθέτηση του: «Θα είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία» είπε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Ο Μπάμπης πρέπει να κάνει την αποκάλυψη που πρέπει, για να μην την κάνουμε εμείς», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Δεν ξέρω αν θα είναι μαζί μας από Δευτέρα», συμπλήρωσε, με την Ιωάννα Μάνδρου να μπαίνει στο… τρολάρισμα: «Τι εννοείς; Θα είναι πρώην συνάδελφός μας;».

«Θα τα πούμε όλα όταν ανακοινωθεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι ότι θα είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι, όπως είπε, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Πάντως η ανακοίνωση Παπαδημητρίου άφησε άφωνη την Ιωάννα Μάνδρου που αναφώνησε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα «Ο Χριστός και η Παναγία» για να πάρει την απάντηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου : «Έπεσε από τον ουρανό και εσύ…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News