Ελλάδα

Εκδηλώσεις

Γνώρισε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019, 6:00 μμ, Επιμελητήριο Ηρακλείου

Ημερίδα γνωριμίας στο Ηράκλειο, με ομιλία της Σοφίας Ιορδανίδου και ντοκιμαντέρ

Ημερίδα γνωριμίας στο Ηράκλειο διοργανώνουν το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), δύο από τα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Μάθετε τα πάντα για το Πανεπιστήμιο

Από τις 6:30 μέχρι τις 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εκπρόσωπους των δυο πανεπιστημίων σχετικά με:

  • τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, καθώς και τα προγράμματα κατάρτισης,
  • τις δυνατότητες υποτροφιών,
  • τα πλεονεκτήματα φοίτησης στα δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, ΑΠΚΥ και ΤΕΠΑΚ.

Η Σοφία Ιορδανίδου μιλά για το ρόλο της δημοσιογραφίας στην εποχή των fake news

Για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην εποχή των fake news θα μιλήσει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επικοινωνίας και Νέας Δημοσιογραφίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Σοφία Ιορδανίδου, στις 7:30 το απόγευμα.

Ενώ, στις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο της εν λόγω ημερίδας θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Ίχνη», που αφορά σε διεθνή ανάγνωση του ζητήματος των αγνοουμένων από την παράνομη τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, στο λόμπι του Επιμελητηρίου θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό και αρμόδια άτομα για συνεχή ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού.

Η ημερίδα υλοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και των Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές του. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος Κρήτη TV.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια