default-image

Κρητικός υπερτυχερός του Τζόκερ αυτοκτόνησε - Ποιος ήταν ο λόγος

Κρήτη
Κρητικός υπερτυχερός του Τζόκερ αυτοκτόνησε - Ποιος ήταν ο λόγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες,στην Καλογρέζα, ο 87χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε, στον τέταρτο όροφο

Θλιβερό τέλος είχε η ιστορία ενός ηλικιωμένου Κρητικού, ο οποίος - όπως όλα δείχνουν - δεν άντεξε την προδοσία της συζύγου του και έβαλε τέλος στη ζωή του, στην Καλογρέζα της Αθήνας: Πρόκειται για 87χρονο άνδρα, ο οποίος - όπως ανέφεραν φίλοι και γείτονές του - εγκαταλείφθηκε από τη γυναίκα του, η οποία φέρεται να του έκανε έξωση, αφού πρώτα του έκλεψε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δελτίο τυχερού παιχνιδιού, στο οποίο ο ίδιος είχε κερδίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ!

Ο επίλογος της τραγικής αυτής ιστορίας γράφτηκε χθες, οπότε και ο 87χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας: Ο αδικοχαμένος άνδρας εθεάθη από περίοικους χθες το πρωί να κρέμεται νεκρός από το μπαλκόνι του, επί της οδού Ανδρέα Δημητρίου, στην περιοχή της Καλογρέζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα του 87χρονου κρεμόταν στο κενό και χρειάστηκε να επέμβει κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, προκειμένου η σορός του άτυχου άνδρα να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αθηναϊκών τηλεοπτικών σταθμών και sites, ο 87χρονος είχε κερδίσει το προηγούμενο διάστημα στο Τζόκερ περίπου 900.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η γυναίκα του, με την οποία ήταν παντρεμένοι πολλά χρόνια, του έκλεψε το δελτίο, τον εγκατέλειψε, ενώ φέρεται να του έκανε και έξωση από το σπίτι στο οποίο διέμεναν και το οποίο ήταν στο όνομά της.

Μιλώντας χθες σε αθηναϊκά ΜΜΕ, Κρητικός γείτονας του αδικοχαμένου ηλικιωμένου επιβεβαίωσε τις εν λόγω πληροφορίες, ενώ ανέφερε ότι τελευταία φορά είδε τον φίλο του προχθές. Σύμφωνα με τον εν λόγω μάρτυρα, ο αυτόχειρας τού προανήγγειλε το τραγικό του τέλος λέγοντάς του ότι θα κρεμαστεί. Εξάλλου, ο 87χρονος φέρεται να είχε αποκαλύψει την πρόθεσή του και σε άλλα άτομα.

«Τέσσερις οι δολοφόνοι μου»

Στο μεταξύ, συγκλονίζει το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε και στο οποίο ο 87χρονος Κρητικός εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Σημειώνεται ότι, στο ξεκίνημα του σημειώματός του, ο 87χρονος κάνει λόγο για τέσσερα άτομα τα οποία χαρακτηρίζει ως «δολοφόνους» του. Εξάλλου, κάνει αναφορά και στην κόρη του, η οποία τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Μου έκλεψαν το ΠΡΟΤΟ που κέρδισα και συνεχίζουν να μου κάνουν τη ζωή μαύρη (...). Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη Δικαιοσύνη. Τα γράμματά μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα (...). Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά, και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι», καταλήγει, βαθύτατα απογοητευμένος, ο 87χρονος αυτόχειρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News