Ελλάδα

Το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου με φόντο το Μάτι που εξόργισε

Περιφερειακές εκλογές 2019: Έντονες είναι οι αντιδράσεις και αιχμηρά τα σχόλια για το video

Αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει το προεκλογικό spot της νυν περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφιας Ρένα Δούρου που βάζει στο επίκεντρο την τραγωδία στο Μάτι.

Η κ. Δούρου καταγγέλλει τους τοξικούς ανθρώπους που, όπως λέει, δε σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον πόνο τόσων οικογενειών μόνο και μόνο για να έχουν την ευκαιρία να εκλεγούν.

Κατά τη διάρκεια του σποτ παρακολουθούμε και στιγμιότυπα από τα όσα εκτυλίχθηκαν την αποφράδα εκείνη μέρα του Ιουλίου που τόσα σπίτια κάηκαν, τόσες ψυχές μαύρισαν και μία ολόκληρη χώρα βυθίστηκε στο πένθος.

«Διαλέγω να παλέψω, να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε. Στέκομαι απέναντι σας και σας ζητώ να μείνουμε ενωμένοι, να μείνουμε δυνατοί. O αγώνας για την αλήθεια ξεκινάει» αναφέρει μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής, ζητώντας παράλληλα την ψήφο των πολιτών.

Έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα

Το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου εξόργισε μεγάλη μερίδα ανθρώπων που παρακολούθησαν και τα τρία λεπτά του εν λόγω video, ακούγοντας με προσοχή όσα υποστηρίζει η ίδια.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο Twitter το σποτ είναι ψηλά στις τάσεις:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια