Ελλάδα

Δύο νεκροί μετά από σφοδρή σύγκρουση στην Κορωπίου-Μαρκοπούλου

Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε λόγω διαρροής καυσίμου

Σοκ προκάλεσε τροχαίο καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από μετωπική σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό μεταφοράς κρεάτων, που σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί, στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου- Μαρκοπούλου.

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του βυτιοφόρου, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια  απεγκλωβίστηκε και ο ένας από τους δύο επιβάτες του φορτηγού, ο οποίος, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν είχε τις αισθήσεις του.

«Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μας στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Οι άλλοι δυο άνθρωποι, που είναι νεκροί, θα μεταφερθούν πιθανότατα στο ίδιο νοσοκομείο» δήλωσε ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχουν ρίξει αφρό επιβράδυνσης καθώς υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης των καυσίμων που μετέφερε το βυτιοφόρο. 

Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε λόγω διαρροής καυσίμου από το βυτιοφόρο και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να μην σημειωθεί έκρηξη.

Μάλιστα οι αξιωματικοί του ΠΣ απαγόρευσαν και τη χρήση κινητών τηλεφώνων εντός της αποκλεισμένης περιοχής, ενώ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την μετάγκιση του καυσίμου σε άλλο βυτιοφόρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ , ethnos.gr

Σχόλια