Λ. Αυγενάκης: «Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ λάδι στη φωτιά του Ρουβίκωνα»

Ελλάδα
Λ. Αυγενάκης: «Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ λάδι στη φωτιά του Ρουβίκωνα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον ΣΚΑΙ για τα περιστατικά βίας της Τετάρτης

«Καταδικάζουμε τα χθεσινά περιστατικά βίας, και όλα τα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών, τα οποία η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «οι Αταίριαστοι», με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Βασικά σημεία της τοποθέτησης του Γραμματέα της ΝΔ:

  • Η ασφάλεια των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη ευθύνη της κυβέρνησης. Οι ταυτόχρονες επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε εκδηλώσεις που παρευρίσκονταν δυο πρώην Πρωθυπουργοί της χώρας, ήταν συντονισμένες, αφενός από γνωστούς στην αστυνομία πρωτεργάτες τέτοιων περιστατικών βίας, και αφετέρου από την ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης, που λειτουργεί ως καταλύτης και λευκή επιταγή ανομίας.

  • Για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η επόμενη μέρα θα έρθει με μηδενική ανοχή σε περιστατικά βίας. Ο Πρόεδρος μας έχει δεσμευθεί για την ενίσχυση της αστυνομίας με 1.500 νέους αστυνομικούς, με 1.000 νέα περιπολικά, με επαναλειτουργία της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» και «ΔΙΑΣ». Είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε την βία και την ανομία που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • Δουλειά μας δεν είναι να επικεντρωνόμαστε σε δημοσκοπήσεις. Διαβάζουμε, αναλύουμε, αλλά το δικό μας μέλημα είναι να είμαστε στο πεζοδρόμιο, δίπλα στον πολίτη. Για εμάς η μάχη δεν θα σταματήσει παρά μέχρι την ώρα της κάλπης.

  • Αν κάποιοι έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους, αν κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν σκόπιμα σύγχυση με την εκλογική διαδικασία και τις 4 κάλπες να το ξεχάσουν. Θα εγγυηθούμε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας ότι στις εκλογές θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η βούληση των πολιτών.

  • Η πραγματική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται ξεκάθαρα: σε 72 από τους 332 δήμους της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε ούτε έναν υποψήφιο, ενώ 52 υποψήφιοι έχουν δημόσια αποτάξει την στήριξη του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν επιθυμούν βουτιά στο κενό.

  • Καμία περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρξει ούτε ένα στέλεχος του που θα εκλεγεί στις περιφερειακές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία δουλεύει σκληρά έτσι ώστε όλες οι περιφέρειες να είναι «γαλάζιες».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News