Βουλή: Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσαν 153 βουλευτές

Ελλάδα
Βουλή: Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσαν 153 βουλευτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 153 ψήφους απορρίφθηκε η πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας

Τη Ψήφο εμπιστοσύνης που είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την κυβέρνηση του, έδωσαν συνολικά 153 βουλευτές μετά από ονομαστική φανερή ψηφοφορία από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής την οποία έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία εναντίον του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την οποία η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφος εμπιστοσύνης στην ίδια.

Με την ψήφο του στήριξε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιάννης Σαρίδης την κυβέρνηση, κάνοντας την έκπληξη, καθώς και ο Θαν. Θεοχαρόπουλος, δίνοντας έτσι την πλειοψηφία στο κυβερνόν κόμμα.

Έντονη κόντρα και θυελλώδεις συγκρούσεις έλαβαν χώρα την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, όπου υπήρξαν απίστευτες αλληλοκατηγορίες για τα κότερα, για τον πλουτισμό και τις σχέσεις με τη χούντα, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί επέλεξαν να αφήνουν αιχμές αλλά να μην δώσουν συνέχεια.

Ωστόσο σήμερα η αντιπαράθεση μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη, κατά το κλείσιμο της τριήμερης διαδικασίας συζήτησης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κινήθηκε σε ηπιότερους τόνους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News