Μητσοτάκης: «Έκανα λάθος, ξέφυγα»

Ελλάδα
Μητσοτάκης: «Έκανα λάθος, ξέφυγα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη από μέσα του», είπε ο κ. Μητσοτάκης

«Η συζήτηση την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή εκτραχύνθηκε», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στη Βουλή.

Όπως προσέθεσε: «Όλοι με ξέρουν - και όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν είναι ούτε το ύφος ούτε το ήθος μου. Κάνει λάθος, όμως, ο κ. Τσίπρας να νομίζει ότι η ευγένεια με την οποία επιλέγω να πολιτεύομαι είναι έκφραση αδυναμίας. Δεν θα δεχθώ καμία άλλη χυδαία αναφορά στην οικογένειά μου», προειδοποίησε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε, επίσης, πως «Θα απαντάω - γιατί η κοινή γνώμη οφείλει να έχει ακριβή αντίληψη για το ποιόν των προσώπων που συμμετέχουν στη δημόσια ζωή. Καλό θα είναι ο κ. Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός - ή μάλλον να έχει πολιτική και προσωπική συνείδηση - όταν έχει την έμπνευση να απαντά με στίχους.

Τη μάχη κατά των ανισοτήτων δεν την χαρίζουμε στην Αριστερά. Κάποια στιγμή όμως η οικονομία πρέπει να δημιουργήσει και πλούτο. Εσείς το μόνο που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, είναι να ανακυκλώνετε μιζέρια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

«Στην πίεση φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας των πρωταγωνιστών», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη από μέσα του».

«Κύριε Τσίπρα όταν μιλάτε στον ενικό σε αυτή την αίθουσα, θίγετε το αξίωμά σας. Χειρότερο από τους χαρακτηρισμούς καφενείου, ήταν το να αποκαλέσετε περιφερόμενη γλάστρα τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News