Ελλάδα

Serial killer στην Κύπρο: Δάκρυσαν οι πυροσβέστες όταν βρήκαν τη σορό της 8χρονης

Πρόκειται για τη σορό της 8χρονης Ναταλίας Μπουνέα που βρέθηκε σε βαλίτσα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου Νίκου Μεταξά, καθ’ ομολογία δολοφόνου της Κύπρου.

Την ίδια ώρα ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι πυροσβέστες όταν βρήκαν τη σορό της 8χρονης Έλενας Ναταλίας Μπουνέα.

Ο κ. Τράγκολας ανέφερε ότι αρχικά κατάλαβαν ότι επρόκειτο για τη δεύτερη βαλίτσα θανάτου, αφού όταν το Sonar χτύπησε, όπως είπε πάνω της, υπήρξε ταλάντευση και άρχισαν να βγαίνουν φυσαλίδες από το νερό.

«Δεν γνωρίζαμε το μέγεθος της βαλίτσας και όταν κατέβηκε κάτω ο δύτης, ο οποίος δεν έχει ορατότητα, αλλά δια της αφής ανιχνεύει. Ωστόσο, έχουμε συνεχή συνομιλία μαζί του και βλέπουμε κάποιες θολές κινήσεις που κάνει. Μόλις μας επιβεβαίωσε ότι ήταν βαλίτσα, η επόμενη ερώτηση που του κάναμε ήταν για το μέγεθος της βαλίτσας και εκείνος μας απάντησε ότι είναι περίπου 50 επί 50 εκατοστά. Αμέσως, καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό», είπε ο κ. Τράγκολας.

Τότε,  περιγράφοντας τα συναισθήματα που τους κυρίευσαν εκείνη τη στιγμή είπε με τρεμάμενη φωνή ο κ. Τράγκολας: «Είδα τον Ισπανό να δακρύζει, εννοώ τον χειριστή του Sonar. Τότε, κατάλαβα ότι δίπλα μας είχαμε ένα σωστό συνεργάτη, με αισθήματα. Αυτό λέει ότι, ο άνθρωπος κάνει όπως κι εμείς οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια