Serial killer στην Κύπρο: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα & εγώ θα σας λέω ποιες είναι»

Ελλάδα
Serial killer στην Κύπρο: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα & εγώ θα σας λέω ποιες είναι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δεύτερη βαλίτσα από την Κόκκινη Λίμνη ανασύρθηκε - Συνεχίζονται οι έρευνες με αμείωτο ρυθμό

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον serial killer της Κύπρου που έχει προκαλέσει τρόμο σε ολόκληρη τη Μεγαλόνησο, αλλά και την Ελλάδα με τους αστυνομικούς να ακούν τις ομολογίες του δράστη και τους πολίτες να παρακολουθούν με «κομμένη» την ανάσα τα όσα συμβαίνουν.

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς σόκαρε μέχρι και τους αξιωματούχους της Αστυνομίας που τον ενέκριναν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο δράστης φέρεται να είπε: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι». Την ίδια ώρα, η νεκροψία αποκαλύπτει ότι ο serial killer δολοφονούσε τις γυναίκες ενίοτε και με κεφαλοκλείδωμα.

Όπως αναφέρουν πηγές στην εφημερίδα, «Τη Μεγάλη Πέμπτη κι ενώ ο "Ορέστης" είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο προκειμένου να ανανεωθεί η διαταγή κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές. "Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι" τους είπε».

Ανασύρθηκε η δεύτερη βαλίτσα από την Κόκκινη Λίμνη

Σύμφωνα με το politis.com.cy, δύτης που καταδύθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, εντόπισε και ανέσυρε τη δεύτερη βαλίτσα. Στο σημείο για αυτοψία επί της σορού έφθασαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα οι έρευνες στη Κόκκινη λίμνη και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο  με τη χρήση του συστήματος Sonar. Στόχος να εντοπιστούν τα πτώματα των Μαρικάρ Βαλντέζ και της 8χρονης Έλενα Ναταλία Μπουνέα, που ο κατά συρροή δολοφόνος ισχυρίζεται ότι τις πέταξε στη λίμνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News